Wijnsteenzuur bakpoeder bio

€ 3,79
Inclusief belasting
Wijnsteen ontstaat in wijnvaten tijdens het rijpen van de wijn

Wijnsteen ontstaat in wijnvaten tijdens het rijpen van de wijn. Na het rijpen blijven er wijnsteenkristallen achter. Deze worden gereinigd en gemalen tot heel fijn wijnsteenpoeder.

Ingredienten
Wijnsteen bakpoeder 100% biologisch (NL-BIO-01)
Herkomst: EU

Voedingswaarde per 100 g
Energie 1004 kJ / 233 kcal
Vet 0 g
Koolhydraten 44 g
waarvan suikers 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 17,51 g

Gebruik
Wijnsteenbakpoeder is een natuurlijke variant van bakpoeder en bevat geen chemische rijsmiddelen. Het poeder kan gebruikt worden als rijsmiddel voor (glutenvrij)brood-, koekjes- en taartdeeg en kan in dezelfde hoeveelheid worden gebruikt als bakpoeder, ongeveer 20 gram per 500 gram meel.

Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
Naproz BV
Curieweg 1
8013 RA Zwolle

954676

Datasheet

contents
140g
inhoud
140 Gram
minicard_code
644678

Specifieke referenties