Granen & zaden

Granen en zaden, de grondlegging van dit spectaculaire bedrijf anno 1796, dit is waar de lange historie van Drogisterij van der Gaag is begonnen. Al snel kwamen hier ook kruiden & specerijen bij, waar we vandaag de dag nog meer dan 250 verschillende soorten van hebben, binnen ons assortiment. Mensen zeggen vaak ; ‘beetje een rare vraag, maar heeft u dit nog’? En dan is ons antwoord vaak ‘jazeker, dat hebben wij’!

Een toonbeeld in de Haagsche binnenstad

In de loop der jaren is Drogisterij van der Gaag een toonbeeld geworden in de Haagsche binnenstad. Als mensen echt advies nodig hebben, weten ze ons te vinden omdat wij geschoold zijn en meegaan met de tempus. Zij het voedingssupplementen, fyto- therapeutische geneesmiddelen, scheerartikelen of cosmetica, wij als hofleverancier staan voor u klaar en zijn er voor uw gezonde ondersteuning.

Trotse hofleverancier

Drogisterij van der Gaag of ook wel in de volksmond “de Gaper” is trotse leverancier van het Hof. De titel hofleverancier is te verkrijgen wanneer een bedrijf 100 jaar bestaat. Met trots kunnen wij zeggen, dat we op weg zijn naar een driedubbele status. Een enorme eer!

Cosmetica

Drogisterij van der Gaag heeft diverse biologische & natuurlijke producten, dermatologisch getest voor het gezicht, lichaam en haar.

Bekijk onze producten

Kruiden & oliën

Drogisterij van der Gaag is in 1796 begonnen als kruidenier op de Dagelijkse Groenmarkt. Hier begon met de verkoop van kruiden en specerijen de rijke historie van dit bedrijf.

Bekijk onze producten

Scheren

Menig scheerliefhebber kan bij ons zijn hart ophalen, met een ruim assortiment aan scheerartikelen zoals scheerkwasten, scheermessen en luxe scheersets.

Bekijk onze producten

Voedingssupplementen

Bij de aankoop van voedingssupplementen dragen we er zorg aan dat het product aansluit op uw persoonlijke situatie en geven daarin passende productoplossingen.

Bekijk onze producten