Verzendmethodes


Verzending binnen Nederland

Gratis levering voor bestellingen van €35,- en meer. Voor alle bestellingen werkt Drogisterij van der Gaag samen met PostNL. Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €35,- rekent Drogisterij van der Gaag een vast tarief van €4,95, ongeacht het aantal producten of grootte van jouw bestelling. Bestellingen van ons eigen merk (private label) worden kosteloos bij je thuis of op kantoor bezorgd.

Pakketpunten

Jouw pakket zelf ophalen wanneer het jou uitkomt in één van de PostNL ophaalpunten in Nederland.

Hoe werkt het?

In ons afrekenproces kun je kiezen waar je je pakket bezorgd wilt zien. Je kunt hier kiezen voor een privé of zakelijk adres; onze winkels (altijd gratis) óf middels de locatiekiezer een pakketpunt selecteren bij jou in de buurt. Voorbeelden van pakketpunten zijn supermarkten, postkantoren of sigarenhandelaren. Vergeet wanneer je jouw pakketje ophaalt niet je identiteitsbewijs mee te nemen.

Wanneer je je afhaallocatie hebt gekozen en bevestigd zal je pakket naar dit adres worden verstuurd. Je ontvangt zodra het pakket ons magazijn verlaat een Track & Trace code waarmee je de exacte locatie van je bestelling kunt volgen op de site van PostNL. Hou zelf je Track & Trace in de gaten voor eventuele wijzigingen.

LET OP!:
Handmatig ingevulde afhaallocaties worden niet geaccepteerd door onze vervoerders, dit kan alleen via de locatiekiezer. Jouw pakket blijft maar 1 WEEK liggen bij het pakketpunt. Daarna wordt het geretourneerd naar ons. Het opnieuw versturen van jouw pakket zullen wij dan wel in rekening brengen tegen de reguliere verzendkosten die Drogisterij van der Gaag hanteert.

Wat kost het?

Het gebruik van de pakketpunt service is gratis voor bestellingen met artikelen van ons eigen merk of met een minimum bestelbedrag van €35. Onder dit bedrag betaal je onze vaste verzendkosten van €4,95.

Afhalen in de winkel

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen bij Drogisterij van der Gaag.
Wanneer je hiervoor kiest, dan ontvang je een e-mail wanneer jouw bestelling voor je klaar ligt.

België

Voor bestellingen met een waarde van €35,- of meer die naar België worden verzonden, rekent Drogisterij van der Gaag géén verzendkosten. Onder de €25,- betaal je slechts €4,95.

Tarievenoverzicht Bestellingen
€4,95 België , Nederland

Levertijden

Jouw bestelling wordt verstuurd met PostNL pakketservice en zal doorgaans binnen 24 uur verzonden worden en binnen 1-3 werkdagen worden aangeboden op het door jou gekozen verzendadres. Let goed op: Het kan per product verschillen wanneer deze geleverd kunnen worden en op voorraad zijn. Op de productpagina kun je de exacte verwachte levertijd vinden. Deze worden continu bijgewerkt en zoveel mogelijk in acht genomen.

Wanneer deze termijn wordt overschreden brengen wij je hiervan tijdig op de hoogte.
De levertijden voor bestellingen gedaan in het weekend zijn wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Wanneer je meerdere producten bestelt met verschillende levertijden, hanteren wij de langste levertijd met het versturen van jouw bestelling. Dit doen we uit overweging om zo milieuvriendelijk de pakketten te versturen. Mocht er heel veel verschil tussen zitten, dan vragen we of je een deellevering wenst.

Elke verzending wordt geleverd met een track and trace code. De track and trace code versturen wij naar je opgegeven email adres waarmee je de verzending tot aan levering kan volgen.

Mocht je om wat voor redenen niet thuis zijn, dan wordt het pakketje, of bij de buren afgeleverd inclusief een melding via de track and trace link of vervoerdersapp met daarop de vermelding van het adres waar de vervoerder het pakketje heeft afgeleverd.

PostNL biedt jouw pakketje eenmalig aan en stuurt het vervolgens naar een afhaalpunt bij jou in de buurt, waar het een week voor jou beschikbaar blijft om op te halen.

Retourneren

Een product of pakket terug sturen kan gemakkelijk binnen 14 dagen. Hierbij ontvangen wij graag het originele factuur. Je kunt ook gebruikmaken van het  Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. De producten dienen binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Vitaminstore.

Retouradres:
Drogisterij van der Gaag
Dagelijkse Groenmarkt 27
2513AL Den Haag

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en kruiden geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Wanneer je producten bij gebruik hebt beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.

In geval van retour wordt het totaal bedrag van je bestelling vergoed, de kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden door middel van een officieel verzendbewijs van het verzendpunt, zullen wij het bedrag terugstorten.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

Mocht een product je niet in goede staat bereiken dan kunt je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@drogisterijvandergaag.nl. Wij adviseren je direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die je niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de klantenservice van Drogisterij van der Gaag, eveneens te worden geretourneerd, tenzij anders afgesproken.