Rode bietensap melkzuur demeter bio
Biologisch-dynamisch gaat een stap verder dan biologisch: Demeter gecertificeerde boeren moeten voldoen aan extra hoge eisen. Vlakbij de Elbe in Noord-Duitsland worden versgeperste sappen gemaakt zonder winstoogmerk. De biodynamische telers werken jaar in jaar uit aan de opbouw van een levende bodem, waarvan zijzelf én toekomstige generaties kunnen oogsten. De rode bieten groeien op eigen kracht. Ze staan diepgeworteld in de volle grond en zijn van nature sterk. Direct na de oogst wordt de volgroeide groente geperst. Het sap komt dus niet uit concentraat en wordt even verhit om de houdbaarheid te verlengen. Smaakvolle, volwaardige en vitale sappen van dichtbij de natuur. De rode bieten komen o.a. van Nederlandse en Duitse akkers. Melkzuurbacteriën zetten de natuurlijke suikers uit het sap om in melkzuur. Het sap heeft daardoor een frisse lichtzure smaak
Ingredienten
Rode bietensap** (99%), acerola kersenpuree* (1%)
*= Biologisch DE-ÖKO-007
**= Demeter
Voedingswaarden per 100 ml
Energie | 38 kcal (162 kJ) |
Vet | 0 gram |
Vet verzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 8.5 gram |
Suikers | 8.5 gram |
Eiwit | 1 gram |
Zout | 0.05 gram |
Gebruik
Na opening beperkt (5 dagen) houdbaar in de koelkast.
Distributeur
Udea BV
Postbus 244
5400 AE Veghel
Datasheet
- contents
- 700ml
- inhoud
- 700 Milliliter
- minicard_code
- 605538