Tamari mild gluten free bio

€ 3,89
Inclusief belasting

Terrasana Tamari mild gluten free

Deze sojasaus maakt onze ervaren Japanse producent van sojabonen, koji (fermentatiestarter), shochu (sake-distillaat op basis van rijst) en zeezout. Het ultieme doel is om de smaak van de saus zo uit te balanceren dat alle vijf de smaken terugkomen. Dat gebeurt in de periode van fermentatie, die 9 maanden duurt. Dit is een steengoede en toch voordelige glutenvrije saus die ieder oosters én Europees gerecht naar een hoger niveau tilt.

Deze heerlijke tamari (sojasaus) wordt gemaakt op basis van biologische sojabonen. Een voordelige, glutenvrije saus die 9 maanden lang fermenteert in Japan. Gebruik het in marinade, soep en saus.

Ingrediënten
water, SOJAbonen*, zeezout, shochu gezouten (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment. *= van biologische landbouw.

Voedingswaarde per 100 gram  

Energie (kJ)

315,00
Energie (kcal) 74,00
Vet totaal 0,20
Vet verzadigd 0,00
Koolhydraten totaal 8,30
Suikers 3,40
Voedingsvezel 0,00
Eiwit totaal 9,80
Zout 14,50

Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.

Bewaren
Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.

Fabrikant/distributeur
TerraSana positive eating
Waaier 10-12
2450 AB Leimuiden

Terrasana
958240

Datasheet

contents
250ml
inhoud
250 Milliliter
minicard_code
642526

Specifieke referenties