Sushi gember bio

€ 3,79
Inclusief belasting

Terrasana Sushi gember bio 

Deze flinterdunne plakjes ingelegde gember gebruik je als bijgerecht bij sushi, samen met wasabi en sojasaus. Japanners eten sushi gember tussen de hapjes sushi door, omdat gember smaken neutraliseert. Zo komt ieder stukje sushi optimaal tot zijn recht. Sushi gember is ook lekker bij een salade, op een broodje of een (vega) hamburger. We gebruiken eersteklas biologische gember uit het paradijselijke Fiji: eilanden met één van de schoonste bodems ter wereld.

Biologisch ingelegde gemberplakjes

Ingrediënten
Gember* 60%, rietsuiker*, azijn*, water, zout, citroenzuur.
* = van biologische landbouw

Voedingswaarde per 100g  
Energie 449 kJ / 106 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
0,2 g
0,1 g
Koolhydraten
- waarvan suikers
24 g
16 g
Vezels 1,7 g
Eiwitten 0,8 g
Zout 0,90 g

Gebruik
Een perfect bijgerecht voor sushi.

Bewaren
Na opening koel bewaren.

Fabrikant/distributeur
Terrasana 
Postbus 70 
2450 AB Leimuiden

Terrasana
956866

Datasheet

contents
190g
inhoud
190 Gram
minicard_code
642400

Specifieke referenties