Bindmiddel voor brood en gebak glutenvrij bio
Glutenvrij bio hulpmiddel bij het bakken Van brood of gebak
Ingredienten
Blonde psyllium* (Plantago ovata), acaciagom* (Acacia senegal).
*afkomstig van biologische landbouw.
- Vezelrijk.
- In Frankrijk vervaardigd in eigen afdelingen.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 13 kcal / 53 kJ
Vet 0,13 gram
- waarvan verzadigd < 0,13 gram
Eiwitten 1,8 gram
Koolhydraten 1,7 gram
- waarvan suikers 0 gram
Voedingsvezels 85,2 gram
Zout 0,625 gram
Gebruik
Om brooddeeg te verkrijgen met een goede vorm, soepel en met een luchtig broodkruim na het bakken: gebruik 1 opgehoopte koffielepel (ongeveer 5 g) Mix’Gom voor 200 g meel. Om een luchtig en zacht taartdeeg te verkrijgen, dat soepel blijft: gebruik ½ koffielepel Mix’Gom - zelfs 1 koffielepel als uw recept geen of weinig ei bevat voor 200 g meel. Om een koude vloeistof (saus, crème) in te dikken: gebruik 1 koffielepel per 200 ml, goed vermengen en enkele minuten laten rusten totdat de bereiding is ingedikt.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
05-2015
Datasheet
- contents
- 60g
- inhoud
- 60 Gram
- minicard_code
- 654494
- knmp_code
- 16366565