Broodmeel met gierst en zaden glutenvrij bio

€ 6,19
Inclusief belasting

Ma Vie Sans Broodmeel met gierst en zaden glutenvrij bio

- Bron van vezels.

Bereiding voor bio brood met gierst en zaden

Ingredienten
Halfvol rijstmeel**, cassavezetmeel*, gierstmeel** (21%), zaden* (9%) (lijn*, hennep*), kastanjemeel, Mix'Gom* (psyllium
blond*, acaciagom), zeezout. 
*van biologische landbouw.
**Afkomstig uit de Franse biologische landbouw.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 365 kcal / 1542 kJ
Vet 5,2 gram
- waarvan verzadigd 0,7 gram
Koolhydraten 70,4
- waarvan suikers 1,9
Vezels 5,2 gram
Eiwitten 6,5 gram
Koolhydraten 70,4 gram
Zout 1,8 gram

Gebruik
Toe te voegen ingrediënten:
25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 à 500 ml lauw water.

Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.

Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk

 

950757

Datasheet

contents
500g
inhoud
500 Gram
minicard_code
654490
knmp_code
16366662

Specifieke referenties