Broodmeel met gierst en zaden glutenvrij bio
Ma Vie Sans Broodmeel met gierst en zaden glutenvrij bio
- Bron van vezels.
Bereiding voor bio brood met gierst en zaden
Ingredienten
Halfvol rijstmeel**, cassavezetmeel*, gierstmeel** (21%), zaden* (9%) (lijn*, hennep*), kastanjemeel, Mix'Gom* (psyllium
blond*, acaciagom), zeezout.
*van biologische landbouw.
**Afkomstig uit de Franse biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 365 kcal / 1542 kJ
Vet 5,2 gram
- waarvan verzadigd 0,7 gram
Koolhydraten 70,4
- waarvan suikers 1,9
Vezels 5,2 gram
Eiwitten 6,5 gram
Koolhydraten 70,4 gram
Zout 1,8 gram
Gebruik
Toe te voegen ingrediënten:
25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 à 500 ml lauw water.
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk
Datasheet
- contents
- 500g
- inhoud
- 500 Gram
- minicard_code
- 654490
- knmp_code
- 16366662