Ciabatta met olijven glutenvrij bio
Schnitzer Ciabatta met olijven bio
Glutenvrij biomaïsbrood met olijven om af te bakken.
Ingrediënten
Water, 28% maiszetmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), 6% olijven* (groene en zwarte olijven*), lijnzaadmeel*, zonnebloemolie*, rijstmeel*, 3% maismeel*, psylliumvezels*, erwteneiwit*, dextrose*, gist*, zeezout, verdikkingsmiddelen: guarpitmeel*, xanthaangom.
Kan sesamzaad, soja, lupine en ei bevatten.
*van gecontroleerd biologische landbouw
| Voedingswaarde per 100 gram | |
| Energie | 859 kJ / 205 kcal |
| Vetten | 5,3 gram |
| - waarvan verzadigde vetzuren | 0,7 gram |
| Koolhydraten | 32 gram |
| - waarvan suikers | <0,5 gram |
| Vezels | 6,6 gram |
| Eiwit | 3,9 gram |
| Zout | 1,4 gram |
Gebruik
Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 minuten opbakken of halveren en 2 minuten toasten.
Bewaren
Op een droge plaats bewaren op kamertemperatuur.
Geopende verpakking in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren.
Fabrikant/distributeur
Schnitzer GmbH & Co. KG
Marlenerstrasse 9
77656 Offenburg
Duitsland
Datasheet
- contents
- 180g
- inhoud
- 180 Gram
- minicard_code
- 684031