Pasta met algen en scharrelei

€ 4,45
Inclusief belasting
Salterra Eierpasta met algen

Salterra Eierpasta met algen

Eierpasta met algen. Om het scharrelei op een andere manier onder de aandacht te brengen maakt Aalshof verse eierpasta’s. Deze pasta’s zijn in tegenstelling tot de gangbare pasta’s gemaakt van tarwemeel en scharreleieren in plaats van tarwemeel en water. Het is een pasta van 8 mm brede reepjes, waaraan algen zijn toegevoegd voor een licht zilte smaak en groene kleur. Eieren maken de pasta nog voedzamer en smakelijker.

Ingredienten
TARWEmeel van durum tarwe, ScharrelEI (15%), Algen/Nannochloropsis gaditana (1,5%)

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 376 kcal / 1573 kJ
Vetten
   waarvan verzadigd
2,9 g
0,4 g
Koolhydraten
   waarvan suikers
52,7 g
0,5 g
Vezels 9,2 g
Eiwitten 13 g
Zout <0,05 g

Gebruik
8 minuten koken. Algenpasta gecombineerd met een lekker visje biedt een smaaksensatie die het gevoel oproept van een heerlijke serene dag aan zee.

Bewaarvoorschrift
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.

Distributeur
Your Well
Marconiweg 55
3225 LV  HELLEVOETSLUIS

Salterra
949465

Datasheet

contents
250g
inhoud
250 Gram
minicard_code
683996

Specifieke referenties