Pasta met algen en scharrelei
Salterra Eierpasta met algen
Eierpasta met algen. Om het scharrelei op een andere manier onder de aandacht te brengen maakt Aalshof verse eierpasta’s. Deze pasta’s zijn in tegenstelling tot de gangbare pasta’s gemaakt van tarwemeel en scharreleieren in plaats van tarwemeel en water. Het is een pasta van 8 mm brede reepjes, waaraan algen zijn toegevoegd voor een licht zilte smaak en groene kleur. Eieren maken de pasta nog voedzamer en smakelijker.
Ingredienten
TARWEmeel van durum tarwe, ScharrelEI (15%), Algen/Nannochloropsis gaditana (1,5%)
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 376 kcal / 1573 kJ |
Vetten waarvan verzadigd |
2,9 g 0,4 g |
Koolhydraten waarvan suikers |
52,7 g 0,5 g |
Vezels | 9,2 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | <0,05 g |
Gebruik
8 minuten koken. Algenpasta gecombineerd met een lekker visje biedt een smaaksensatie die het gevoel oproept van een heerlijke serene dag aan zee.
Bewaarvoorschrift
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.
Distributeur
Your Well
Marconiweg 55
3225 LV HELLEVOETSLUIS