Gnocchi Napolitana glutenvrij bio
Ma Vie Sans Gluten Gnocchi Napolitana
Kant en klaar gerecht met aardappelen, linzen en mais, in tomatensaus
Ingredienten
Water, linzen gnocchi* 28%, aardappelenvlokken*, rode linzenmeel* 15%, maismeel*, aardappelzetmeel*, zeezout), half ingedikte tomatenpuree*, tomatenstukjes*, uien*, wortelen*, extra vierge olijfolie*, basilicum*, groentenbouillon* (zeezout, maiszetmeel*, gistextract*, zonnebloemolie*, wortelen*, prei*, specerijen*, aromatische kruiden*, SELDERIJ*), knoflook*, zwarte peper*
Kan soja en sesam
*afkomstig uit biologische landbouw FR-BIO-01
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 316 kJ / 76 kcal
Vet 3,8 gram
- waarvan verzadigd 0,7 gram
Eiwitten 2,2 gram
Koolhydraten 6,9 gram
- waarvan suikers 2,5 gram
Voedingsvezels 2,6 gram
Zout 0,60 gram
Gebruik
Dompel het gesloten zakje in zacht kokend water gedurende 10 minuten
Afgesloten bewaren. Na opening 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk
Datasheet
- contents
- 250g
- inhoud
- 250 Gram
- minicard_code
- 655353
- knmp_code
- 17251664