Focaccia 4 stuks glutenvrij bio
Schnitzer Focaccia 4 stuks bio
Glutenvrije biologische maisbroodjes met kruiden om te bakken of te toasten. Rijk aan vezels.
Ingrediënten
41% Maiszetmeel*, Water, Rijstzuurdesem* (rijstmeel, water), Zonnebloemolie*, 3% Maismeel, psylliumvezels*, Erwteneiwit*, Lijnzaadmeel*, Gist*, Dextrose*, Zeezout, Appelvezels*, Verdikkingsmiddelen: Guarpitmeel* - Xanthaangom, 0,1% Specerijen*.
Kan sesamzaad, soja, lupine en ei bevatten.
*van gecontroleerd biologische teelt
| Voedingswaarde per 100 gram | |
| Energie | 774 kJ / 184 kcal |
| Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
4,4 gram 0,4 gram |
| Koolhydraten - waarvan suikers |
30 gram 0 gram |
| Vezels | 7,3 gram |
| Eiwitten | 3,0 gram |
| Zout | 1,3 gram |
Gebruik
Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 10 minuten opbakken of halveren en ongeveer 2 minuten toasten.
Bewaren
Op een droge plaats bewaren op kamertemperatuur.
Geopende verpakking in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren.
Fabrikant/distributeur
Schnitzer GmbH & Co. KG
Marlenerstrasse 9
77656 Offenburg
Duitsland
Datasheet
- contents
- 220g
- inhoud
- 220 Gram
- minicard_code
- 684033