Shoyu (Japan) bio

€ 12,79
Inclusief belasting

Terrasana Shoyu (Japan) bio

Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.

Shoyu is een milde Japanse sojasaus. Wordt gemaakt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Wordt volgens eeuwenoud recept bereid in Japan. Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.

Ingrediënten
Water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment.
* = van biologische landbouw.

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 264 kJ / 62 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
0,1 gram
0 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
6,2 gram
0 gram
Vezels 0,7 gram
Eiwitten 8,8 gram
Zout 12,0 gram

Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.

Bewaren
Koel en donker bewaren.

Fabrikant/distributeur
TerraSana 
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

Terrasana
893143

Datasheet

contents
1000ml
inhoud
1 Liter
minicard_code
637542

Specifieke referenties