Glutenvrije biscuits met melkchocolade.
Ingredienten
Melkchocolade 53% (suiker, VOLLE MELKPOEDER, cacaoboter, cacaomassa, LACTOSE (melk), emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanillearoma), maiszetmeel, maismeel, BOTER (melk) 5%, suiker, gemodificeerd tapiocazetmeel, EIEREN, VOLLE MELKPOEDER, suikerbietenstroop, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur, rijsmiddelen: ammonium- en natriumbicarbonaat, zout, natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur
Kan soja, lupine, amandelen, pinda's, hazelnoten en andere schaalvruchten (noten) bevatten
| Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram |
| Energie / kJ |
|
| Energie / kCal |
|
| Vetten |
|
| - waarvan verzadigd |
|
| Koolhydraten |
|
| - waarvan suikers |
|
| Vezels |
|
| Eiwitten |
|
| Zout |
|
Fabrikant:
Dr. Schär AG / SPA,
Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ)
Italie