Havermout glutenvrij bio

€ 3,49
Inclusief belasting

Terrasana Havermout glutenvrij bio

Met deze glutenvrije havermout maak je de heerlijkste havermoutpap, granola, koekjes of pannenkoeken. Havermout is rijk aan vezels en werkt (als je het vermaalt in de blender) erg goed als vervanger van bloem of tarwemeel. Deze glutenvrije haver wordt in Finland biologisch geproduceerd door een zeer duurzaam bedrijf, dat voldoet aan de strenge eisen m.b.t. glutencontaminatie. Ideaal voor mensen met coeliakie of een glutenintolerantie.

Ingrediënten
HAVERmout* glutenvrij.
Kan pinda, noten en sesam bevatten.
* = van biologische landbouw

Voedingswaarde per 100 gram    
Energie (kJ) 1533  kJ
Energie(kcal) 364 kcal
Vetten 6.9  g
- waarvan verzadigde vetzuren 1.2  g
Koolhydraten 56 g
- waarvan suikers 1,3 g
Vezels 11 g
Eiwitten 14 g
Zout 0,1 g

Gebruik
Met deze glutenvrije havermout maak je de heerlijkste havermoutpap, granola, koekjes of pannenkoeken.

Bewaren
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).

Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

Land van herkomst
Finland

Terrasana
909113

Datasheet

contents
450g
inhoud
450 Gram
minicard_code
637910

Specifieke referenties