Sengiri daikon bio

€ 3,79
Inclusief belasting

Terrasana Sengiri daikon bio

Gedroogde daikonstrips met rijke umami-smaak

Daikon is een soort witte wortel. Sengiri is Japans voor 'in reepjes gesneden'. Sengiri daikon wordt in de zon gedroogd. Dit drogen gebeurt alleen als er een koude wind is, zodat de oorspronkelijke zoete, zachte smaak behouden blijft. Sengiri daikon is heerlijk om in sushi, misosoepen of zeewiersalades te gebruiken.

Ingrediënten
Daikon-radijs*.
* = van biologische landbouw.

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 1096 kJ / 260 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
0 gram
0 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
45 gram
23 gram
Vezels 18 gram
Eiwitten 11 gram
Zout 0,30 gram

Gebruik
Week de daikon vóór gebruik ca. 10 minuten. Sauteer de uitgelekte reepjes kort in olie, voeg he weekwater toe en laat ca. 10 minuten koken. Breng op smaak met shoyu, rijstazijn, mirin en gember (optioneel). Combineer met andere (wortel)groenten.

Bewaren
Koel en droog bewaren.

Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

Terrasana
904009

Datasheet

contents
50g
inhoud
50 Gram
minicard_code
637599

Specifieke referenties