Shoyu ginger Thai bio

€ 5,18
Inclusief belasting
Deze etnische sojasaus, op basis van gefermenteerde soja, heeft dezelfde voedzame kwaliteiten als shoyu, maar voegt daar bovendien nog een heel boeket nieuwe aroma's aan toe.

Deze etnische sojasaus, op basis van gefermenteerde soja, heeft dezelfde voedzame kwaliteiten als shoyu, maar voegt daar bovendien nog een heel boeket nieuwe aroma's aan toe. De Ginger Thai Soy Sauce is een traditionele sojasaus uit Japan, op smaak gebracht met verse gember, knoflook, stroop van gerst en rijst en mirin, een milde Japanse rijstwijn. Een Thaïse betovering met de geur van oosterse bloemen…

Ingredienten
Shoyu* 28,9% (water, SOJA*, TARWE*, zeezout, alcohol*, A. Oryzae), water, witte wijnazijn*, mirin rijstwijn*, rijst*, water, A. oryzae), zeezout, maiszetmeel*, gember*, lookpoeder*
*van biologische teelt
*biologisch NL-BIO-01

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie (kJ) 658 kJ 
Energie (kcal) 155 kcal
Vet 0 gram
> waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 36 gram
> waarvan suikers 12 gram
Voedingsvezels 0 gram
Eiwitten 3,1 gram
Zout 7,7 gram

Gebruik
Deze kooksaus is heerlijk exotisch, en handig in de keuken of op tafel. Ze is heel lekker met gestoomde groenten, rijst- en graanschotels, dipsauzen, vinaigrettes, groentesappen, enz. De Ginger Thai Soy Sauce is een ideale saus voor oosterse wokgerechten. U kunt haar ook aan tafel gebruiken, of er saus en vinaigrettes met een originele toets van maken.

Fabrikant/distributeur
Lima NV / Hain Europe
Eefverbondkaai 2425
9000 Gent
België

Lima
860542

Datasheet

contents
250ml
inhoud
250 Milliliter
minicard_code
657383

Specifieke referenties