Cakemix glutenvrij bio

€ 4,95
Inclusief belasting

Cakemix glutenvrij bio

Mix Gateau – Bereiding voor cake

Ingrediënten
halfvolkoren rijstmeel*, maïsmeel*, lichte rietsuiker*, gierstmeel*, bakpoeder* (aardappelzetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix’Gom (blond vlozaad*, Arabische gom*), Bourbon vanille poeder*.
*afkomstig van biologische landbouw.

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 1546 kJ / 365 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
1,5 gram
0,1 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
81,4 gram
26,7 gram
Vezels 3,3 gram
Eiwitten 4,7 gram
Zout 0,34 gram

Gebruik
Toe te voegen ingrediënten (6-8 personen):
300 g bereiding voor cake, 3 eieren, 130 g boter of margarine, 30 ml melk of plantaardige drank.

Bereiding:
1) Giet de 300 g bereiding in een kom, voeg alle vloeibare ingrediënten toe en meng goed tot je een
zachte en gladde deeg bekomt.
2) Giet het deeg in een ingeoliede cakevorm en laat 40 minuten bakken op 180 °C in een voorverwarmde oven.

Alvorens het deeg in de cakevorm te gieten, kan je er gesneden fruit in leggen.

Bewaren
Bewaren op een droge en koele plaats.

Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk

Land van herkomst
Frankrijk

845100

Datasheet

contents
300g
inhoud
300 Gram
minicard_code
660968
knmp_code
17252369

Specifieke referenties