Amandelmeel bio

€ 10,95
Inclusief belasting
Amandelmeel is goed te gebruiken in gebak als vervanging van tarwebloem.

Amandelmeel is goed te gebruiken in gebak als vervanging van tarwebloem. Amandelmeel kan verder worden gebruikt voor het bakken van brood, cakes of muffins en bijvoorbeeld voor het bereiden van het deeg voor een hartige quiche.

Amandelmeel is vezelrijk.

Ingredienten:
Biologische AMANDELEN* (noten).
Kan sporen bevatten van gluten, melk, soja, andere noten, pinda's en sesam.
*biologisch NL-BIO-01

Land van herkomst: Spanje

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 2407 kJ / 575 kcal
Koolhydraten 20 gram
waarvan suikers 0 gram
Vetten 54 gram
waarvan verzadigd 4,9 gram
Voedingsvezels 11 gram
Natrium 300 mg

Gebruik:
Amandelmeel kan worden gebruikt voor het bakken van brood, cakes of muffins.

Fabrikant/distributeur
Bountiful BV
Max Planckstraat 37
6716 BD Ede​​​​​​​

Bountiful
831337

Datasheet

contents
500g
inhoud
500 Gram
minicard_code
611076
knmp_code
17277698

Specifieke referenties