Sweet sushi sojasaus bio

€ 4,25
Inclusief belasting
Biologische zachte sojasaus met rijststroop

Traditionele Japanse saus op basis van Shoyu, natuurlijk gezoet met rijststroop. In tegenstelling tot suiker bevat rijststroop geen fructose. Smaak wordt verfijnd met mirin (zoete Japanse rijstwijn).

Biologische zachte sojasaus met rijststroop

Ingredienten
Shoyu* (Water, SOJA*, TARWE*, Zeezout, Alcohol*,Aspergillus oryzae) (43.9%), Rijststroop*, Mirin* (Rijstwijn), Water, Witte wijnazijn*. 
(* = biologisch geteeld) NL-BIO-01

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie (kJ) 960 kJ 
Energie (kcal) 226 kcal
Vet 0 gram
> waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 50 gram
> waarvan suikers 33 gram
Voedingsvezels 0 gram
Eiwitten 6,0 gram
Zout 6,3 gram

Gebruik
ideaal bij sushigerechten, de zoete sojasaus smaakt heerlijk in combinatie met gebakken rijst en is een handige smaakmaker. Ook lekker om fruit en groenten mee te karamelliseren en een unieke smaak te creëren. Of om een klassiek gerecht, zoals een tarte tatin, een creatieve toets te geven.

Fabrikant/distributeur
Lima NV / Hain Europe
Eefverbondkaai 2425
9000 Gent
België

Lima
802442

Datasheet

contents
250ml
inhoud
50 Milliliter
minicard_code
661317

Specifieke referenties