Hatcho miso bio

€ 6,72
Inclusief belasting
Miso is een pasta van gefermenteerde soja (eventueel aangevuld met granen), die in het Verre Oosten al 1300 jaar bekend staat om zijn culinair belang en zijn weldadige invloed op de gezondheid.

Miso is een pasta van gefermenteerde soja (eventueel aangevuld met granen), die in het Verre Oosten al 1300 jaar bekend staat om zijn culinair belang en zijn weldadige invloed op de gezondheid. Hatcho Miso, een product waarvan de uitzonderlijk lange fermentatie 24 tot 30 maanden duurt, is één brok voedzaamheid. Alle kwaliteitsmiso's zijn rijk aan eiwitten, maar Hatcho Miso bevat nog eens 80 % meer eiwitten en 20 tot 25 % minder zout dan kwaliteitsmiso op basis van rijst of gerst. Deze unieke bron van essentiële aminozuren, mineralen en vitaminen, is arm aan calorieën en vetstoffen, en zeer rijk aan vezels.

Ingredienten:
SOJAbonen* 65%, water, zeezout, GERSTmeel* geroosterd, A. Oryzae.
*uit biologische landbouw

Allergeneninformatie:
Bevat soja en gluten.

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie (kJ) 1029
Energie (kcal) 247
Vet 11,8 gram
> waarvan verzadigd 2 gram
Koolhydraten 7,3 gram
> waarvan suikers 0,6 gram
Voedingsvezels 8,8 gram
Eiwitten 23,4 gram
Zout 8,75 gram

Gebruik
Los een beetje hatcho miso op in kookwater en voeg het op het einde van de bereiding toe aan soepen, stoofpotjes en sauzen.

Fabrikant/distributeur
Lima NV / Hain Europe
Eefverbondkaai 2425
9000 Gent
België

Lima
802425

Datasheet

contents
300g
inhoud
300 Gram
minicard_code
661311

Specifieke referenties