Kuzu bio

€ 10,52
Inclusief belasting
Japans bindmiddel uit de wortel van de Kuzuplant

Kuzu kent zijn gelijke niet als bindmiddel voor doorzichtige sauzen: het product geeft glans aan soep en geeft sauzen textuur, zonder de smaak te beïnvloeden. Kuzu is een zeer goed alternatief voor industriële bindmiddelen.

Ingredienten:
Kuzu uit biologische teelt.

Voedingswaarde per g/100 gram

Energie (kJ) 1428
Energie (kcal) 336
Vet 0.00
> waarvan verzadigd 0.00
> mono-onverzadigde 0.00
> poly-onverzadigde 0.00
Koolhydraten 83.90
> waarvan suikers 0.00
Voedingsvezels 0.00
Eiwitten 0.10
Zout 0.03

Gebruik-tips:
Kuzu, een ideaal bindmiddel voor soepen, sauzen en desserts, kan ook, zoals in Japan, gebruikt worden omwille van zijn knapperige effect: het volstaat om er de groenten of de Tofu mee te bestrooien, vóór het bakken bijvoorbeeld, om ervoor te zorgen dat ze een goudbruin en knapperig korstje krijgen! Gebruik: om een saus te binden moet men de kuzu altijd oplossen in een koude vloeistof, en aan het einde van het kookproces aan de bereiding toevoegen.

Fabrikant/distributeur
Lima NV / Hain Europe
Eefverbondkaai 2425
9000 Gent
België
Lima
799879

Datasheet

contents
125g
inhoud
125 Gram
minicard_code
661251

Specifieke referenties