Umeboshi pruimen bio

€ 16,50
Inclusief belasting
Lima Umeboshi bio

Lima Umeboshi bio

De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. In Umiboshi wordt de Ume u aangeboden als volledige vrucht, die in stukjes gesneden kan worden;

Ingredienten:
umeboshi* (Prunus mume), shiso-bladeren* (Perilla frutescens), zeezout.
*van biologische teelt. NL-BIO-01

Voedingswaarden

  g/100 ml Portie 10g % RI* RI*
Energie (kJ) 181 18    
Energie (kcal) 43 4 0.22 2000
Vet 0.30 0.03 0.04 70g
> waarvan verzadigd 0.10 0.01 0.05 20g
> mono-onverzadigde 0.00 0.00    
> poly-onverzadigde 0.00 0.00    
Koolhydraten 6.70 0.67 0.26 260g
> waarvan suikers 0.10 0.01 0.01 90g
Voedingsvezels 4.90 0.49 1.96 25g
Eiwitten 1.00 0.10 0.20 50g
Zout 16.84 1.68 28.06 6g

Gebruik:
Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, mayonaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, sushi, sashimi, enz. Als ze fijn gehakt zijn, zijn de shisoblaadjes heerlijk in sushi of vermengd met gebakken groenten.

Fabrikant/distributeur
Lima NV / Hain Europe
Eefverbondkaai 2425
9000 Gent
België
Lima
799878

Datasheet

contents
200g
inhoud
200 Gram
minicard_code
661250

Specifieke referenties