Choco cookie vegan bio
iChoc Choco Cookie (vegan) - vegan reep met knapperige stukjes cacaokoekjes.
iChoc is een volledig veganistisch merk met plantaardige alternatieven voor melkchocolade. Vanwege de geweldige smaak en holistische duurzame benadering is het erg populair, niet alleen onder veganisten. Biologische plantaardige ingrediënten, Fairtrade cacao, het bewust uitsluiten van dubieuze grondstoffen zoals palmolie en sojalecithine, regionale bietsuiker (in plaats van rietsuiker uit Zuid-Amerika) en een ecologisch verpakkingsconcept met een composteerbare folie maken deel uit van de verantwoorde merkidentiteit.
Biologische bereiding van cacao met amandelolie en cacao koekjes
Ingredienten
Bietsuiker*, cacaoboter* 23%, boekweitmeel*, cacao koekjes* 12% (TARWE meel*, cacaopoeder* 21%, ruwe rietsuiker*, kokosvet*, melasse van suikerbieten*, zee zout, bourbon vanille extract*), cacaomassa* 9,6%, chufameel*, AMANDELOLIE* 2,2 %, HAZELNOOTPASTA*, zeezout*, bourbon vanille extract*.
Kan andere noten en melk bevatten.
*van biologische landbouw.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram | ||
Energie / kJ |
|
|
Energie / kCal |
|
|
Eiwit totaal |
|
|
Koolhydraten totaal |
|
|
-Waarvan suikers |
|
|
Vet totaal |
|
|
-Waarvan verzadigd |
|
|
Zout | 0,18 Gram |
Koel en droog bewaren.
Fabrikant
EcoFinia GmbH
Diebrocker Str. 17
32051 Herford
Duitsland