Chocolate To Go espresso biscotti bio
Biologische melkchocolade met espresso en wafelstukjes vulling.
Chocolate to go - handig snackformaat van 40g.
Met biologische en Rainforest Alliance gecertificeerde cacao uit de Dominicaanse Republiek. Koosjer.
Ingrediënten
melkchocolade: ruwe rietsuiker*, cacaoboter*°, volle MELKpoeder*, cacaomassa*°, ROOMpoeder*, magere MELKpoeder*, bourbon vanille extract*. Vulling (50%): ruwe rietsuiker*, volle MELKpoeder*, palm vet* (duurzaam), cacaoboter*°, wafelstukjes* 5 % (TARWE meel*, emulgator: lecithine* (zonnebloem*), zonnebloemolie*, zee zout), espresso* 4,75 %. Cacao: ten minste 32 %. Melkbestanddelen: 26 % min.
*van biologische landbouw. °Rainforest Alliance Certified
Kan sporen bevatten van
Noten
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 2454 kJ / 586 kcal |
Vetten - waarvan verzadigd |
41 gram 24 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
47 gram 44 gram |
Eiwitten | 7,3 gram |
Zout | 0,24 gram |
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant/distributeur
EcoFinia GmbH
Diebrocker Str. 17
D-32051 Herford
Duitsland