Calcium-Magnesium-Zink Drogisterij van der Gaag

€ 19,95
Inclusief belasting

VEGAN

Calcium, Magnesium, Zink

met Vitamine C, D3 en K2

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 17,96 € 3,99

Ontdek de kracht van onze speciale mineralenmix, een aanvulling op jouw dagelijkse voeding. Net zoals vitamines fungeren mineralen als cruciale co-factoren in tal van lichaamsprocessen. Hoewel onze voeding deze mineralen levert, kan een aanvulling in bepaalde situaties wenselijk zijn. 

Deze unieke combinatie van calcium, magnesium, en zink, verrijkt met vitamine D, C, en K, biedt een uitgebalanceerde ondersteuning voor de botten. 

Zink en Magnesium zijn essentiële mineralen voor de aanmaak van cellen en weefsels, dragen ze bij aan de opbouw van lichaamseiwit en ondersteunen de gezondheid van de botten. 

Calcium is belangrijk voor het behoud van sterke botten. In samenwerking met vitamine D helpt het specifiek het verlies van bosmineralen bij vrouwen in de menopauze te verminderen, waar lage botmineraaldichtheid een risicofactor vormt voor osteoporose-gerelateerde botbreuken. 

Vitamine D bevorderd niet alleen de opname van calcium uit de voeding, maar verhoogt ook de kalkopname in de botten. Daarnaast speelt deze vitamine een cruciale rol in weefselgroei en -ontwikkeling. 

Vitamine K is onmisbaar voor de samenstelling van sterke botten, doordat het de opname van calcium uit het bloed in de botten bevorderd. 

Vitamine C draagt bij aan de aanmaak en opbouw van kraakbeen en biedt ondersteuning aan de gezondheid van de botten. 

Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten en is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Datasheet

inhoud
120 vegan tabletten

Specifieke referenties

Een gevarieerde, evenwichtige en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Gebruiksadvies:

1x daags 1-3 tabletten bij voorkeur voor of tijdens de maaltijd met water innemen. De aanbevolen hoeveelheid van ook verspreid over de dag worden ingenomen. 

Niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Raadpleeg vóór gebruik van een vitamine K2 supplement uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van cumarine derivaten. 

De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. 

Moeite met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen. 

Samenstelling in mg per 3 tabletten %RI
Calcium citraat 714 mg
waarvan elementair calcium 150 mg 18%
Magnesium bisglycinaat 543 mg
waarvan elementair magnesium 75 mg 20%
Zink bisglycinaat 36 mg
waarvan elementair zink 7,5 mg 75%
Vitamine C 36 mg 45%
Vitamine D 18,75 mg 375%
Vitamine K2 18 ug 24%
Bioperine 2,25 mg

Ingrediënten:
Microkistallijne cellulose (vulstof), Calcium citraat, Magnesium bisglycinaat, CMS-Na (verdikkingsmiddel), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Ascorbinezuur (Vitamine C), Zink bisglycinaat, Cholecalciferol (Vitamine D3), Bioperine (Piper nigrum L. extract), Menaquinone-7 (Vitamine K2), cellulose (glansmiddel), ijzeroxide (coating). 

*RI Referentie-Inname

Koel, droog en afgesloten bewaren.
Buiten het bereik van kinderen houden.