BOIS D'ORANGE - Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

€ 41,20
Inclusief belasting

Een cocktail van sappige, net geplukte citrusvruchten die een glimlach op je gezicht tovert, versterkt door de houtachtige sensualiteit van patchoeli.

Een sinaasappel die barst van het sap als een explosie van vitamines, de zonnige frisheid van het blad en het fruit, de structuur en de levendige geur van hout. Als eerbetoon aan zijn favoriete citrusvruchten heeft Meester Parfumeur Dominique Ropion een parfum gecreëerd dat alle dimensies van de bittere sinaasappelboom samenbrengt, van de wortels tot de top, de takken, de bladeren en de vruchten. Verrijkt met de natuurlijke Essentie van Bittere Sinaasappel met zijn opwekkende eigenschappen, is Bois d'Orange een geur die een glimlach op uw gezicht tovert. Het hart van de vrucht is sappig, vitaminerijk en gul, genuanceerd door de lachende bitterheid van petitgrain en de houtachtige sensualiteit van patchoeli.

Liste INCI des ingrédients

ALCOHOL. AQUA / WATER / EAU. PARFUM / FRAGRANCE. LIMONENE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. LINALOOL. CITRAL. GERANIOL. CITRONELLOL. 4021B.

 

Ingredients lists used in our products are regularly updated. Before using a product of our brand, please read the ingredients list on its packaging to ensure that ingredients are suitable for your personal use.

Łatwopalne do momentu wyschnięcia. Stosować z dala od płomienia lub źródeł ciepła. Nie stosować na twarz. Unikać rozpylania w okolicy oczu. W przypadku kontaktu z oczami natychmiast przemyć dużą ilością wody.

Specifieke referenties