PHYTO PHYTOSPECIFIC THERMOPERFECT SMOOTHING CARE

€ 24,90
Inclusief belasting

KRULLEND, PLUIZIG, KROEZEND EN STEIL HAAR - Maakt glad, versterkt, verzacht

PHYTOSPECIFIC, het gamma gespecialiseerde verzorgingen voor haar met een specifieke textuur.Beschermende 8-in-1 verzorging voor gladder, sterker en soepeler haar.

1. Gladmakend

2. Beschermt tegen de hitte

3. Herstellend

4. Voorkomt breken

5. Tegen uitdroging

6. Tegen kroezen

7. Extra soepelheid

8. Glans

Voor 99% van plantaardige en natuurlijke oorsprongGalamboter
Oorsprong van de plant: galam groeit voornamelijk op de bosrijke savannes van Centraal-Afrika.
Eigenschappen: galamboter is zeer rijk aan vetzuren en vitaminen. Het actieve bestanddeel dringt vlot in de haarvezel en kan hem daardoor door en door voeden. Het haar wordt zijig en glanzend.Druivenextracten
Oorsprong van de plant: Noord-Amerika
Eigenschappen: het druivenextract is een krachtige, thermoactieve antioxidant die het haar beschermt tegen het nefaste effect van warmte, brushing en steiltang. Malve-extractie
Oorsprong van de plant: malve is afkomstig van de Britse eilanden en is verspreid in Europa en Noord-Amerika. 

Eigenschappen: de intens hydraterende malve heeft een hoog gehalte aan plantenslijm. Deze polysacchariden houden het vocht vast door een onzichtbaar gellaagje te vormen en het haar op die manier tot in de kern te hydrateren.

Op handdoekdroog haar: naargelang de lengte en porositeit van het haar 1 à 2 nootjes aanbrengen. Het haar ontwarren. Voor de brushing of het gebruik van stylingtoestellen het haar goed voordrogen.
Op droog haar: om het haar opnieuw glad te maken.
Niet spoelen.

INGREDIENTS : AQUA / WATER / EAU. PROPANEDIOL. ISODECYL NEOPENTANOATE. CETEARYL ALCOHOL. POLYQUATERNIUM-37. GLYCERIN. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. POLYQUATERNIUM-70. CITRIC ACID. BEHENTRIMONIUM CHLORIDE. PARFUM / FRAGRANCE. ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT. ALCOHOL. DIPROPYLENE GLYCOL. HYDROLYZED PEA PROTEIN. HYDROLYZED QUINOA. HYDROLYZED LUPINE PROTEIN. CHLORPHENESIN. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. TOCOPHEROL. POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE. HYDROLYZED CERATONIA SILIQUA SEED EXTRACT. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL. PHENOXYETHANOL. LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE. ZEA MAYS (CORN) STARCH. BENZYL SALICYLATE. LINALOOL. POTASSIUM SORBATE. VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED EXTRACT. COUMARIN. LIMONENE. XANTHAN GUM. SODIUM BENZOATE. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. HEXYL CINNAMAL. ETHYLHEXYLGLYCERIN. GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. POLYQUATERNIUM-7. 1141C.De lijst met ingrediënten die bij de samenstelling van onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. Lees voordat u een van onze merkproducten gebruikt de ingrediëntenlijst op de verpakking om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor persoonlijk gebruik.

Specifieke referenties