PHYTO PHYTOSPECIFIC RICH HYDRATION SHAMPOO

€ 14,90
Inclusief belasting

KRULLEND, PLUIZIG, KROEZEND EN STEIL HAAR - Zacht wassend, intensief hydraterend

PHYTOSPECIFIC, het gamma gespecialiseerde verzorgingen voor haar met een specifieke textuur. 

Deze shampoo wast het haar in alle zachtheid, hydrateert intens, verzacht en vergemakkelijkt het ontwarren van zeer uitgedroogd en ruw haar.

Honing van witte klaver
Oorsprong van de plant: witte klaver groeit in Europa en Noord-Amerika op zonnige velden.
Eigenschappen: de honing is rijk aan vochtinbrengende suikers en houdt het vocht uit de omgeving vast. De vezel wordt op die manier gehydrateerd en versoepeld.Malve-extractie
Oorsprong van de plant: malve is afkomstig van de Britse eilanden en is verspreid in Europa en Noord-Amerika. 

Eigenschappen: de intens hydraterende malve heeft een hoog gehalte aan plantenslijm. Deze polysacchariden houden het vocht vast door een onzichtbaar gellaagje te vormen en het haar op die manier tot in de kern te hydrateren.

De shampoo op vochtig haar aanbrengen en zacht masseren op haar en hoofdhuid.

Spoelen.

Opnieuw aanbrengen en 2 minuten laten inwerken.

Langdurig spoelen.

INGREDIENTS : AQUA / WATER / EAU. COCAMIDOPROPYL BETAINE. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE. GLYCERIN. DISODIUM COCOAMPHODIACETATE. SODIUM CHLORIDE. POLYACRYLATE-33. GLYCOL DISTEARATE. HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HONEY. POLYQUATERNIUM-22. LAURETH-4. CITRIC ACID. GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. COCO-GLUCOSIDE. GLYCERYL OLEATE. PARFUM / FRAGRANCE. PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE. PROPYLENE GLYCOL. TRIETHANOLAMINE. COCONUT ACID. ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT. SODIUM BENZOATE. POTASSIUM SORBATE. PANTHENOL. SODIUM PHYTATE. SORBIC ACID. PUNICA GRANATUM SEED EXTRACT. TOCOPHEROL. HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. LECITHIN. ASCORBYL PALMITATE. 1121A.De lijst met ingrediënten die bij de samenstelling van onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. Lees voordat u een van onze merkproducten gebruikt de ingrediëntenlijst op de verpakking om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor persoonlijk gebruik.

Specifieke referenties