PHYTODETOX PURIFYING PRE-SHAMPOO MASK

€ 20,50
Inclusief belasting

HOOFDHUID EN VERVUILD HAAR - Absorbeert onzuiverheden

Een keer per week.

Een crèmige klei pre-shampoo die de hoofdhuid intens reinigt, in een gemakkelijk en snel aan te brengen tube applicator met spuitmondje.

Perfect gereinigd, kan de hoofdhuid weer "ademen" en krijgt het haar weer body en volume vanaf de wortels.

97% NATUURLIJK, SILICONENVRIJ, ALCOOLVRIJ, SULFAATVRIJ
MCIT-VRIJ, PARABEEN-VRIJ, PARFUM-VRIJ

Genormaliseerde hoofdhuid. Voor haar dat is blootgesteld aan industriële vervuiling, texturiserende producten, droge shampoos, tijdelijke haarkleurmiddelen, aanslag van hard water, sport, stof, uitlaatgassen en sigarettenrook.

De natuurlijke verfrissende geur van essentiële eucalyptusolie.
Een romige kleiachtige textuur, die een verfrissende sensatie op de hoofdhuid achterlaat.

Ghassoul:
Deze klei uit de Marokkaanse woestijn is zo rijk aan mineralen dat het absorptievermogen krachtiger is dan alle andere kleisoorten voor het opvangen van vet, stof en verstikkende deeltjes.

Eucalyptus etherische olie:
De rijkdom aan eucalyptol maakt deze olie tot de ideale bondgenoot om vervuild verstikt haar te zuiveren en te verfrissen.

Eenmaal per week, voor de PHYTOD-TOX Clarifying Shampoo.

Op een droge hoofdhuid, breng de pre-shampoo met behulp van het mondstuk applicator, sectie per sectie.
Laat gedurende 10 minuten inwerken.
Eenmaal onder de douche, opkloppen met water en vervolgens grondig uitspoelen.
Ga verder met de tweede shampoo van PHYTODETOX Clarifying Shampoo.

INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU. MOROCCAN LAVA CLAY. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. STEARIC ACID. PALMITIC ACID. ISOPENTYLDIOL. VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL. ARACHIDYL ALCOHOL.POLYQUATERNIUM-22. HYDROXYETHYLCELLULOSE. BEHENYL ALCOHOL. EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL. PHENOXYETHANOL. SODIUM STEAROYL GLUTAMATE. CHLORPHENESIN. ARACHIDYL GLUCOSIDE. ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT. TOCOPHEROL. DISODIUM PHOSPHATE. SODIUM PHOSPHATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL. POLYSORBATE 60. CITRIC ACID. LIMONENE. 1400A-1. VETGEDRUKTE INGREDIËNTEN ZIJN VAN NATUURLIJKE & BOTANISCHE OORSPRONGDe lijst met ingrediënten die bij de samenstelling van onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. Lees voordat u een van onze merkproducten gebruikt de ingrediëntenlijst op de verpakking om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor persoonlijk gebruik.

Specifieke referenties