Rooibos classic bio
Een geurige, roodzoete rooibosthee. Deze thee uit Zuid-Afrika bevat geen cafeïne en nauwelijks looizuur.
Ingredienten
Biologische rooibos
Bio NL-BIO-01
Herkomst Zuid-Afrika
Gebruik
Kokend water (100°C) toevoegen.
3 Minuten laten trekken.
Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe het theezakje in de pot en laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of, indien gewenst, een tweede zakje gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.
Fabrikant
Simon Levelt BV
A. Hofmanweg 3
2031 BH Haarlem
Datasheet
- contents
- 20bui
- inhoud
- 20 Zakjes
- minicard_code
- 649607