Bambu zout fijn

€ 36,00
Inclusief belasting

Bambu Salz Bambu zout fijn

Om bamboezout te maken is veel ervaring en geduld nodig. Men steekt zeezout in kokers van 3 jaar oude bamboe en sluit ze af met rode bergklei. Vervolgens tot 9× verhit – vermalen – verhit – vermalen gedurende 8–15 uur op een heet vuur van dennenhout. De zwavelrijke bamboe verkoolt en het zout neemt telkens deels de sappen en mineralen op van de bamboe.

Ingredienten
95% zeezout, bamboe koolstof
Herkomst: Korea

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 0 kJ
  0 kcal
Vetten  0g
- waarvan verzadigd 0g
Koolhydraten 0g
- waarvan suikers 0g
Eiwitten 0g
Zout 95g


Gebruik
Gebruik om gerechten op smaak te brengen.

Droog en afgesloten bewaren.

Distributeur
Mannavita BV
Zuidstraat 10
8560 Wevelgem
België

Bambu Salz
286655

Datasheet

contents
300g
inhoud
300 Gram
minicard_code
695325

Specifieke referenties