Soba bio
Terrasana Soba bio
Sobanoodles zijn erg populair in Japan. Ze worden gemaakt van 100% boekweit en zijn dan ook 100% glutenvrij.
Soba is het Japanse woord voor boekweit. Deze variant is gemaakt van 100% boekweit en is dus ook 100% glutenvrij. Bijzonder, want het is echt een kunst om boekweitnoodles elastisch te maken. Onze noodle producent kan dit als geen ander. Japanners eten vaak soba in een bouillon of misosoep of combineren het met kleine bijgerechten als natto miso, wakame sunomono en andere pickles.
Ingrediënten
Boekweitmeel*.
* = van biologische landbouw
| Voedingswaarde per 100 gram | |
| Energie (kJ) | 1495 kJ |
| Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
1,79 gram 0,7 gram |
| Koolhydraten - waarvan suikers |
68 gram 0,7 gram |
| Vezels | 1,79 gram |
| Eiwitten | 15 gram |
|
Zout |
0,02 gram |
Gebruik
Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg de soba toe en kook in 5-6 minuten gaar. Giet af in een vergiet en spoel af met koud water.
Bewaren
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
Datasheet
- contents
- 250g
- inhoud
- 250 Gram
- minicard_code
- 699173