Red yeast rice

€ 24,00
Inclusief belasting

Physalis Red yeast rice
Kruidenpreparaat

Physalis Red yeast rice

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten:  
Allium sativum extr. (ABG10+®, >0,1% S-allyl-cysteïne) 250 mg
Olea europaea (Olivie®, 10% hydroxytyrosol) 250 mg
Monacolines (Red yeast rice) 2,99 mg

Ingrediënten
Vulstof: cellulose, knoflookextract (16,4%), olijfpoeder (16,4%), rood gefermenteerde rijst (6,6%), glansmiddel: vetzuren, antiklontermiddelen: calciumcarbonaat, tricalciumfosfaat, geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose, emulgator: glycerol.

Gebruik
2 x 1 tablet per dag. Te nemen bij de maaltijd met wat water.

Mag niet worden geconsumeerd door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, kinderen jonger dan 18 jaar en volwassenen ouder dan 70 jaar.
Win advies in bij een arts over de consumptie van dit product als u gezondheidsproblemen ondervindt. 
Mag niet worden geconsumeerd als u cholesterolverlagende geneesmiddelen neemt. 
Mag niet worden geconsumeerd als u al andere producten met rode gist rijst gebruikt.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet en consumeer niet meer dan 3 mg monacolines uit rode gist rijst per dag.

Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Bewaren
Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Fabrikant/distributeur
KeyPharm nv
Siemenslaan 11
8020 Oostkamp
België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Physalis
288367

Datasheet

contents
60tb
inhoud
60 Tabletten
minicard_code
698627
knmp_code
698627

Specifieke referenties